Sponsors:

Oome Dirk valt in de prijzen.

Ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van autobedrijf Jansen bv uit Balkbrug werd een verkiezing georganiseerd van de mooiste gerestaureerde brandweerauto. De SOB heeft met 2 auto’s (de Daf Kikker en Oome Dirk) aan deze verkiezing deelgenomen. De beoordeling werd door een vakjury en een
publieksjury uitgevoerd. Meer dan 50 voertuigen waren er te bewonderen. Oome Dirk wist de 3e prijs in de wacht te slepen ondanks dat de vakjury de restauratie van onze auto op de 1e plaats had gezet. Een resultaat om trots op te zijn. Hieronder een paar foto’s. Autobedrijf Jansen heeft zelf onlangs een
Opel Blitz gerestaureerd en Oome Dirk werd ingezet het publiek voor het eerst te laten kennismaken met het resultaat van beide restauraties.

Jurrie Danhuis bij de onthulling.

Daan Dusseljee (oud pompbediende)aan de voor hem overbekende knoppen. Hieronder: De gewonnen trofee.

 

SOB Agenda

Geen activiteiten.