Sponsors:

Steun SOB en stem op ons

Door Stichting Specsavers Steunt worden lokale liefdadigheidsinstellingen, goede doelen en verenigingen, zoals een kinderboerderij, jeugdvereniging, bejaardentehuis of dierenambulance, financieel geholpen. Zo geeft Specsavers iets terug aan de lokale gemeenschap. Een waardevolle bijdrage. De stichting heeft zelf geen winstoogmerk.

Omdat alle winkels van Specsavers een steentje bij willen dragen aan de lokale gemeenschap, geven ze per verkochte bril of hoortoestel een vast bedrag aan de Stichting. Dit bedrag schenken we onder andere aan lokale doelen die de samenleving ten goede komen. Ieder jaar (aan het einde van de spaarronde) maken alle Specsavers-winkels de betreffende goede doelen in de buurt blij met een donatie.

Vanaf 14 november a.s. kunt u uw stem uitbrengen op de speciale website van SOB op stichting Specsavers steunt door hier te klikken. Alvast dank voor uw stem en steun.

 

SOB Agenda

Geen activiteiten.